Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Dit vind je misschien ook leuk

Waarom ik niet meer gratis verzend

Je leest het goed. Bestellingen worden niet meer gratis verzonden. Gratis verzending gold bij bestellingen vanaf €65,00 (binnen NL), maar ik snijd mezelf daarmee in de vingers, daarom doe ik het niet meer.

Ik hoef mijzelf niet te verantwoorden, maar ik wil wel uitleg geven. Gewoon. Omdat ik het de normaalste zaak vind om eerlijk te zijn.

Waarom?

Verzendkosten, daar ontkomen we niet aan bij het online shoppen. Elke bestelling moet verzonden worden en ik heb heel lang een heel groot deel van de verzendkosten zelf betaald en niet doorberekend in de prijs van de goodies. That's right, dat is namelijk wat de meeste grote bedrijven wel doen; het doorberekenen van een opslag in de verkoopprijs. Zo kunnen ze gratis verzending aanbieden, omdat die verzendkosten zijn opgenomen in de prijs van het product. Slim.

Maar deze gang van zaken is niet aan mij besteed; ik wil transparant zijn hierin. Ik ga dus niet mijn prijzen verhogen om de verzendkosten te compenseren, maar kies ervoor om één vast tarief aan verzendkosten te vragen en geen gratis verzending meer aan te bieden.

Rekensommetje

Wist je trouwens dat, wanneer jij €5,95 verzendkosten betaalt, ik daarvan 21% btw moet afdragen aan de Belastingdienst? Dat betekent dat ik €4,92 aan verzendkosten ontvang om de verzendkosten te dekken. Dit dekt niet alles, maar ik denk dat het een mooie middenweg is.

Mijn motto is: happy customers, happy me! Maar andersom geldt het natuurlijk net zo hard. Op deze manier dragen we beide een steentje bij aan de verzendkosten en daar word ik happy van.

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.

Tips voor een ontspannen zomer 😎

Tips voor een ontspannen zomer 😎

Geniet jij al van je welverdiende zomervakantie? Of je op vakantie gaat of niet, ik heb deze zomer essentials voor je uitgezocht. ☀️
Lees verder
1-jarig jubileum met feestelijke acties! 🎉

1-jarig jubileum met feestelijke acties! 🎉

Het is feest! 🎈 Precies een jaar geleden ging de nieuwe Cuteness.nl shop live. Het 1-jarig jubileum vieren we - alleen vandaag - met 3 hele leuke acties.
Lees verder
Wist jij dit over de classic Sumikkogurashi tenori plushies?

Wist jij dit over de classic Sumikkogurashi tenori plushies?

Hier op Cuteness.nl kun je naar hartenlust tenori knuffeltjes shoppen. Maar wist je dat er iets bijzonders is aan de classic Sumikkogurashi tenori plushies?
Lees verder
Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS