Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Dit vind je misschien ook leuk

Tip om niets te missen

4 oktober 2021. Facebook en Instagram waren offline door een wereldwijde storing. Overal op social media kwamen werd erover gesproken, behalve op Facebook en Instagram.

Ik weet nog dat ik die avond nieuwe collecties online had gezet, maar het niet van de daken kon schreeuwen op Facebook en Instagram.

De enige manier om op dat moment te weten dat er nieuwe goodies waren, was wanneer je (toevallig) hier op de site was of als member van de Happy Mail.

Nadat ik de 'Happy Mail' nieuwsbrief verzonden had, werd er meteen volop geshopt en een aantal kawaii goodies waren dan ook supersnel uitverkocht. Echt bizar snel!

Je begrijpt natuurlijk wel dat klanten die mij alleen op social media volgen, hiervan baalden. Daarom roep ik ook altijd: Wil je niets missen, schrijf je dan in voor de Happy Mail. Echt waar. Zo ben je niet afhankelijk van social media.

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.

Verzendinformatie zomer 2024

Verzendinformatie zomer 2024

Zomervakantie! ☀️ Dit betekent dat het normale verzendritme verandert. Lees in deze blogpost wat dit voor jou betekent en blijf op de hoogte van de verzendtijden deze zomer.
Lees verder
Tips voor een ontspannen zomer 😎

Tips voor een ontspannen zomer 😎

Geniet jij al van je welverdiende zomervakantie? Of je op vakantie gaat of niet, ik heb deze zomer essentials voor je uitgezocht. ☀️
Lees verder
1-jarig jubileum met feestelijke acties! 🎉

1-jarig jubileum met feestelijke acties! 🎉

Het is feest! 🎈 Precies een jaar geleden ging de nieuwe Cuteness.nl shop live. Het 1-jarig jubileum vieren we - alleen vandaag - met 3 hele leuke acties.
Lees verder
Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS