Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Dit vind je misschien ook leuk

Retourneren

Je hebt het recht binnen 14 dagen, zonder opgave van reden, (een deel van) je bestelling retour te zenden. De bedenktermijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. Tijdens deze bedenktermijn verwacht ik dat je zorgvuldig omgaat met de producten en de bijbehorende verpakkingen. Deze producten dienen na het retourneren weer verkocht te kunnen worden.

Hoe werkt het?

Wanneer je (een deel van) je bestelling wilt retourneren, kun je dit melden door te mailen naar info@cuteness.nl met als onderwerp "Ontbindingsrecht". In de e-mail vermeld je de volgende gegevens: ordernummer, productomschrijving (indien je niet alles wilt retourneren), je naam en adresgegevens.

Ik zal de retouraanvraag in behandeling nemen en, op werkdagen, binnen 24 uur een reactie via e-mail geven. Naar aanleiding van mijn reactie kun je vervolgens actie ondernemen. Je hebt dan 14 dagen om (een deel van) je bestelling te retourneren.

Je hebt dus 14 dagen om (een deel van) je bestelling aan te melden voor retour en daarna heb je nog 14 dagen om het retour te sturen.

Het retouradres
Cuteness.nl
T.a.v. Mai Nguyen
Ouddeelstraat 7 a - Unit 4
8936 AZ Leeuwarden

Voorwaarden

  • De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jou, tenzij wij onderling wat anders overeen zijn gekomen.
  • De verantwoordelijkheid in geval van diefstal of verlies tijdens het retour zenden, ligt bij jou.
  • Niet voldoende gefrankeerde retourzendingen worden door mij geweigerd en komen dan weer bij jou terug.
  • De producten dienen in goede staat te verkeren en weer verkocht te kunnen worden. Is dit niet het geval, dan zal de schade aan het product/de producten aan jou doorberekend worden.
  • Indien je de gehele bestelling retourneert, worden de bij de bestelling betaalde verzendkosten teruggestort.
  • Indien je een deel van de bestelling retourneert, wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde producten teruggestort.
  • Na ontvangst van de retourzending, in goede conditie, zal binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terugbetaald worden, op dezelfde manier als waarop jij betaald hebt.
Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS