Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Dit vind je misschien ook leuk

Kortingen tijdens mijn kerstvakantie

Het is zover! Mijn kerstvakantie is aangebroken. 🎄✨💕 Je kunt blijven shoppen, maar tot en met 5 januari worden er geen bestellingen verzonden.

De shop blijft geopend, zoals altijd tijdens mijn afwezigheid, maar dit betekent dat er niet wordt verzonden. Cuteness.nl wordt door mij alleen gerund en dat betekent dat er tijdens mijn vakanties niet verzonden wordt.

Vanaf 8 januari 2024 pak ik het verzenden weer op. Dit betekent dus niet persé dat je bestelling op 8 januari verzonden wordt. Je bestelling wordt dan, afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen die ik te verwerken heb, binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden.

Kortingen tijdens mijn kerstvakantie

Om je te bedanken voor je geduld, shop je tijdens mijn kerstvakantie met korting. 😊 Aan het begin van mijn vakantie krijg je 15% korting. Na een paar dagen wijzigt dit naar 10% korting en de laatste dagen van mijn vakantie (vanaf 3 januari) ontvang je 5% korting op alle kawaii goodies.

Let op! 👉🏻 Deze korting is niet van toepassing op cadeaubonnen en pre-order goodies. De korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagen. Het minimale aankoopbedrag (exclusief verzenden) dient €10,00 te zijn, dan wordt de korting pas toegepast.

Happy shopping! ^_^

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.

Verzendinformatie zomer 2024

Verzendinformatie zomer 2024

Zomervakantie! ☀️ Dit betekent dat het normale verzendritme verandert. Lees in deze blogpost wat dit voor jou betekent en blijf op de hoogte van de verzendtijden deze zomer.
Lees verder
Tips voor een ontspannen zomer 😎

Tips voor een ontspannen zomer 😎

Geniet jij al van je welverdiende zomervakantie? Of je op vakantie gaat of niet, ik heb deze zomer essentials voor je uitgezocht. ☀️
Lees verder
1-jarig jubileum met feestelijke acties! 🎉

1-jarig jubileum met feestelijke acties! 🎉

Het is feest! 🎈 Precies een jaar geleden ging de nieuwe Cuteness.nl shop live. Het 1-jarig jubileum vieren we - alleen vandaag - met 3 hele leuke acties.
Lees verder
Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS