Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Dit vind je misschien ook leuk

Tips om een creatief cadeau te maken

Heb jij soms totaal geen idee wat voor cadeau je voor iemand moet kopen? Maak dan je eigen cadeau, zoals dit cadeautje van zoonlief aan zijn juf. 

Het hoeft allemaal niet zo moeilijk. Een cadeautje dat je met veel liefde en aandacht maakt, is zoveel mooier en attenter dan een kant-en-klaar cadeautje. Vind ik. 

Hoe doe ik dat?

Dit cadeautje voor zoonlief zijn juf bestaat uit een Mason jar, Tiny Tony's (yumm!), een mooie kaart waarop staat "Fantastisch gedaan" en gekleurd lint. Een leuk, kleurrijk en persoonlijk cadeautje van zoonlief voor zijn lieve juf. Op het kaartje heeft hij een mooie boodschap geschreven en het lint maakt het cadeautje helemaal af. Bovenop de Mason jar is het lint, waar het kaartje aan vastzit, bevestigd door middel van een leuke sticker (in de kleuren die bij het kaartje passen). 

Voor meester en juffen cadeautjes vind je nu ook leuke stickers in de shop.

Wil jij ook eens een creatief cadeautje maken, dan kun je hier een voorbeeld aan nemen. Met lint, stickers, een kaartje en iets wat de ontvanger om te smullen vindt, kom je een heel eind. ^_^  En in dit geval is de Mason jar, wanneer de Tiny Tony's op zijn, ook te gebruiken voor andere doeleinden. Ideaal!

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.

Verzendinformatie zomer 2024

Verzendinformatie zomer 2024

Zomervakantie! ☀️ Dit betekent dat het normale verzendritme verandert. Lees in deze blogpost wat dit voor jou betekent en blijf op de hoogte van de verzendtijden deze zomer.
Lees verder
Tips voor een ontspannen zomer 😎

Tips voor een ontspannen zomer 😎

Geniet jij al van je welverdiende zomervakantie? Of je op vakantie gaat of niet, ik heb deze zomer essentials voor je uitgezocht. ☀️
Lees verder
1-jarig jubileum met feestelijke acties! 🎉

1-jarig jubileum met feestelijke acties! 🎉

Het is feest! 🎈 Precies een jaar geleden ging de nieuwe Cuteness.nl shop live. Het 1-jarig jubileum vieren we - alleen vandaag - met 3 hele leuke acties.
Lees verder
Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS