Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Dit vind je misschien ook leuk

Waarom ik niet meer gratis verzend

Je leest het goed. Bestellingen worden niet meer gratis verzonden. Gratis verzending gold bij bestellingen vanaf €65,00 (binnen NL), maar ik snijd mezelf daarmee in de vingers, daarom doe ik het niet meer.

Ik hoef mijzelf niet te verantwoorden, maar ik wil wel uitleg geven. Gewoon. Omdat ik het de normaalste zaak vind om eerlijk te zijn.

Waarom?

Verzendkosten, daar ontkomen we niet aan bij het online shoppen. Elke bestelling moet verzonden worden en ik heb heel lang een heel groot deel van de verzendkosten zelf betaald en niet doorberekend in de prijs van de goodies. That's right, dat is namelijk wat de meeste grote bedrijven wel doen; het doorberekenen van een opslag in de verkoopprijs. Zo kunnen ze gratis verzending aanbieden, omdat die verzendkosten zijn opgenomen in de prijs van het product. Slim.

Maar deze gang van zaken is niet aan mij besteed; ik wil transparant zijn hierin. Ik ga dus niet mijn prijzen verhogen om de verzendkosten te compenseren, maar kies ervoor om één vast tarief aan verzendkosten te vragen en geen gratis verzending meer aan te bieden.

Rekensommetje

Wist je trouwens dat, wanneer jij €5,95 verzendkosten betaalt, ik daarvan 21% btw moet afdragen aan de Belastingdienst? Dat betekent dat ik €4,92 aan verzendkosten ontvang om de verzendkosten te dekken. Dit dekt niet alles, maar ik denk dat het een mooie middenweg is.

Mijn motto is: happy customers, happy me! Maar andersom geldt het natuurlijk net zo hard. Op deze manier dragen we beide een steentje bij aan de verzendkosten en daar word ik happy van.

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.

Weekendactie: 15% korting op lunch- en koeltassen

Weekendactie: 15% korting op lunch- en koeltassen

Alleen dit eerste weekend van mei krijg je 15% korting op alle kawaii lunch- en koeltassen. 🤩
Lees verder
Verjaardagsactie! 🥳 Zoek de korting

Verjaardagsactie! 🥳 Zoek de korting

Morgen is het feest, morgen mag ik namelijk 40 kaarsjes uitblazen en een taartje eten. 🥳 Uiteraard vier ik mijn verjaardag ook hier, in de shop, met jullie.
Lees verder
Gratis potlood op Wereld Potlooddag

Gratis potlood op Wereld Potlooddag

In het kader van Wereld Potlooddag mag je een gratis potlood aan je bestelling toevoegen. 🤩
Lees verder
Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS