Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Dit vind je misschien ook leuk

Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens

Cuteness.nl
Ouddeelstraat 7 a - Unit 4
8936 AZ Leeuwarden
E-mailadres: info@cuteness.nl
KvK-nummer: 01124117
BTW-identificatienummer: NL001393469B79

Artikel 1 - Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Cuteness.nl en de afnemer. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze Algemene voorwaarden aan de afnemer beschikbaar gesteld.

Artikel 2 - Producten

De producten op deze website worden zo volledig mogelijk weergegeven door middel van nauwkeurige omschrijvingen en gedetailleerde foto`s. Echter kan de kleur van het product, door beeldscherminstellingen, in werkelijkheid lichtelijk afwijken van de kleur op de foto`s.

Artikel 3 - Prijzen

Alle product prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van prijswijzigingen. Typefouten voorbehouden.

Artikel 4 – Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het afleveradres van de bestelling. Een overzicht van de verzendkosten per land is hier te bekijken. 

Artikel 5 - Betaling

De betaling dient uiterlijk binnen 5 werkdagen, na het plaatsen van de bestelling, op onze rekening bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 5 werkdagen niet bij ons binnen is, wordt de bestelling geannuleerd en worden de bestelde producten weer vrijgegeven voor verkoop.

Artikel 6 - Onmacht

In geval van onmacht wordt de afnemer direct op de hoogte gebracht. Gedane betalingen kunnen in dat geval direct worden teruggevorderd, waarna de betaling per ommegaande voor 100% aan de afnemer wordt geretourneerd.

Artikel 7 - Verzending en transportrisico

De bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen, na ontvangst van de betaling, verzonden. Tenzij in onderling overleg een andere termijn is afgesproken. De afnemer is verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste adresgegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor bestellingen die tijdens de verzending kwijtraken als gevolg van verkeerd verstrekte adresgegevens. Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt de afnemer hiervan per e-mail een bevestiging.

Artikel 8 - Ontbindingsrecht

Mocht de afnemer van de aankoop willen afzien, dan kan de afnemer de bestelling binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, retour zenden. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van de order. Tijdens de bedenktijd dient de afnemer zorgvuldig om te gaan met de producten en bijbehorende verpakkingen. Deze producten dienen na het retourneren weer verkocht te kunnen worden.

Indien de afnemer van de aankoop wil afzien, kan de afnemer dit aan ons bekend maken door een e-mail te sturen naar info@cuteness.nl met als onderwerp “Ontbindingsrecht”. In de e-mail dient de afnemer de volgende gegevens te vermelden: ordernummer, productomschrijving, naam en adresgegevens.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de afnemer, tenzij onderling anders overeengekomen is. De afnemer is verantwoordelijk voor diefstal of verlies tijdens het transport. Na ontvangst van de retourzending volgt binnen 2 werkdagen creditering van het reeds betaalde bedrag. Niet voldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons beslist geweigerd en komen dan weer bij de afnemer retour.

Artikel 9 - Klachten en/of opmerkingen

Indien er klachten en/of opmerkingen zijn, kan de afnemer dit kenbaar maken door ons te mailen op info@cuteness.nl. De klachten en/of opmerkingen zullen in onderling overleg worden behandeld.

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS