Verzendpauze zomer 2023

Het is zover! Mijn vakantie is aangebroken. Tot en met 5 september ben ik van mijn vakantie aan het genieten.

De shop blijft zoals altijd open, maar dit betekent dat er een verzendpauze geldt t/m dinsdag 5 september.

Vanaf 6 september begin ik met verzenden. Dit betekent dus niet persé dat je bestelling op 6 september verzonden wordt. Je bestelling wordt dan, afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen die ik te verwerken heb, binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden.

Korting tijdens mijn vakantie

Om je te bedanken voor je geduld, shop je tijdens mijn vakantie met korting. 

Aan het begin van mijn vakantie ontvang je 15% korting. Na een paar dagen wijzigt dit naar 10% korting en de laatste dagen van mijn vakantie ontvang je 5% korting op je bestelling. Dit wordt automatisch verrekend in je winkelmandje. De enige voorwaarde is, dat het minimale aankoopbedrag (exclusief verzenden) €10,00 is.

Happy shopping! ^_^

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.

Verzendpauze zomer 2023

Verzendpauze zomer 2023

Tot en met 5 september heb ik vakantie en verzend ik geen bestellingen. Om je te bedanken voor je geduld, shop je tijdens mijn vakantie met korting. 
Lees verder
Japanse kuji games op Cuteness.nl

Japanse kuji games op Cuteness.nl

Cuteness.nl is de eerste Nederlandse webshop die kuji aanbiedt. Weet je niet wat kuji is?
Lees verder
Kom ook naar TomoFair, Utrecht!

Kom ook naar TomoFair, Utrecht!

Op 8 juli 2023 is Cuteness.nl aanwezig bij TomoFair in Houten, Utrecht. 🤩 Kom jij ook langs?
Lees verder
Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS